Over mij

Mijn foto
Hoi! Ik ben Tessa. Ik ben 14 jaar, en woon in Heerlen. Ik zit op 3 Atheneum en heb een passie voor mode en beauty. www.Twitter.com/TessaBaan www.Twitter.com/Thatsoundstrue

zondag 30 januari 2011

Kruidvat bodyfruit Cranberry & Pomegranate Body Butter en Body Lotion

ReviIk liep laatst in de Kruidvat, en toen kwam ik de Kruidvat Bodyfruit serie tegen. Er stond bij dat alles nu 1,50 was, dus ik heb een Body Butter en Body Lotion gekocht om voor jullie te testen. Er is ook nog een bodyscrub, een showergel, een haarmasker en een 2 in 1 shampoo en conditioner. Er zijn 3 geuren; Cranberry & Pomegranate, Mango & Papaya en Coconut & Shea Butter.
''Kruidvat Body Butter Cranberry & Pomegranate laat je huid stralen net als de zomer zelf. Voel hoe soepel en superzacht ze wordt en laat de zonzoete geur je zinnen prikkelen. Zo lijkt het elke maand augustus. ''


Ik heb alle 3 de geuren geroken, en vond alleen deze Cranberry & Pomegranate lekker.
Een paar vriendinnen van me hebben ze ook geroken, en iedereen vond een andere geur lekker, en wat de één heel vies vond, vond de ander weer heel lekker.
Dus als je van plan bent om iets van de Bodyfruit serie te kopen, zou ik gewoon even aan alle 3 ruiken om te kijken welke je het lekkerst vind.


Ik had verwacht dat je er heel veel van nodig zou hebben, maar je hebt maar heel weinig nodig voor je hele lichaam. Hij smeert lekker, en is lekker dik.
Als het eenmaal is ingetrokken is je huid lekker zacht, en de geur blijf je lang ruiken.

 Over het algemeen vind ik dit een goeie bodybutter, en zeker voor zo weinig geld!
Ik ben niet helemaal gek op de geur, maar hij hydrateert je huid goed.
De Kruidvat Bodyfruit Body Butter kost nu 1,50, bevat 200 ML en is te koop bij Kruidvat.






''Zet je huid eens lekker in het zonnetje. Kruidvat Body Lotion Cranberry & Pomegranate ruikt zoet als een zwoele zomerdag. Bovendien zit de lotion bomvol natuurlijke bosbesextracten en granaatappel, waarvan bekend is dat ze vitaminen en anti-oxidanten bevatten. Daar fleurt je huid van op. En dat is te voelen, want ze wordt superzacht en heerlijk soepel. '''
De bodylotion ruikt iets sterker dan de bodybutter, maar verder precies hetzelfde.
Wat me meteen opviel aan deze bodylotion is dat hij wat dikker/steviger is vergeleken met andere bodylotions. De bodylotions die ik tot nu toe heb gehad zijn wat dunner en wateriger.

De bodylotion hydrateert goed, net zoals de bodybutter.
Hij kost nu ook 1,50 bij Kruidvat en bevat 250 ML.
Al met al ook weer een goede bodylotion

5 opmerkingen:

  1. soow leuke blog ! xx dankjevoor het volgen ik volg je terug ;)(ll') xx die tips zijn wel heel handig van die creme :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er al heel veel over gelezen, maar ze serieus nog nooit zien liggen! Ze klinken goed, als ik ze eens zie ga ik ze iig ruiken haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. i love itt, ik ga echt nog vaker kijken als je nog meer dingetjes erop hebt staan. :'D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hey top blog :)
    zou je mischien eens willen kijken op mijn blog :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Handig, heb hem nog nooit zien liggen,
    toch eens beter kijken want klinkt goed :)
    Comment/follow if u like<3

    xox

    BeantwoordenVerwijderen