Over mij

Mijn foto
Hoi! Ik ben Tessa. Ik ben 14 jaar, en woon in Heerlen. Ik zit op 3 Atheneum en heb een passie voor mode en beauty. www.Twitter.com/TessaBaan www.Twitter.com/Thatsoundstrue

zondag 24 april 2011

Jouw grootste make-up ergernis.

Dit lijstje vond ik op Misslipgloss.nl
Ik ga hem nu voor jullie invullen!

 1. Loop je ’s ochtends bij het opmaken al tegen problemen aan? Welke dan?
  Ik heb nog steeds vrij veel moeite met eyeliner aan beide kanten hetzelfde opdoen, en ik schiet soms uit, of maak het lijntje te dik.
 2. Hoe zijn die problemen op te lossen, denk je?
  Heeeel veel oefenen, haha.
  En fatsoenlijk de tijd nemen, ik haast me soms te veel.
 3. Wat is je grootste verpakkings-ergernis?
  Dat ik niet alles eruit krijg. Het is gewoon zonde van al het product dat achterblijft.
 4. Wat zou er veranderd moeten worden aan verpakkingen om geen problemen meer op te leveren?Zorgen dat je gewoon alles makkelijk eruit kan krijgen. In foundations een pompje, bijvoorbeeld.
 5. Wat irriteert jou bij winkelmedewerkers van bijvoorbeeld parfumerieën?Als ze totaal ongeïnteresseerd rondlopen, zo van ''spreek me vooral niet aan''.
  Maar het is ook weer irritant dat wanneer je één stap in de deur zet er meteen iemand voor je neus staat ''Kan ik U helpen?''
 6. Hoe denk je dat medewerkers je beter kunnen helpen?
  Gewoon met een positieve uitstraling rondlopen, en als ze zien dat iemand niet kan beslissen vragen of ze hulp nodig hebben.
 7. Wat vind je vervelend in winkels (dus medewerkers niet meegerekend)?
  Als het een zooitje is, met allemaal opengescheurde verpakking etc. Ik stond laatst in de Kruidvat, had iemand een kauwgom op een potje eyeliner geplakt?! En het meisje dat aan het bijvullen was liet het gewoon liggen.
 8. Hoe denk je dat die irritatie kan worden opgelost?Gewoon goed controleren of alles nog op zijn plek staat, en producten die niet meer te verkopen zijn gewoon weggooien.
 9. Neem je favoriete product voor je in je hoofd. Wat zou daar nóg beter aan kunnen? (En welk product is dat?)Ik ga voor de Maybelline 24h Concealer. Pfoe, moeilijk! Het is niet voor niets mijn favoriete product.
  Ik vind het wel jammer dat het vrij moeilijk is de laatste restjes eruit te halen.
  En de kleur mocht nét iets lichter.
 10. En wat is je aller-, aller-, allergrootste make-up ergernis?Als de lichtste kleur foundation je nog steeds helemaal oranje maakt!
  Ik ben zelf heel bleek en heb hier constant last van.

3 opmerkingen:

 1. leuk om te lezen!
  en vraag 10 heb ik ook heeel erg veel last van jammer genoeg :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ja lichte foundation is zoooo moeilijk te vinden D: Ik vind het bij jou altijd je huid heel mooi lichtmet foundation btw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik haat het ook als medewerkers meteen op je afkomen gestormd om te vragen of ze je kunnen helpen of dat ze heel ongeïnteresseerd overkomen of zelfs een heel gesprek gaan hebben met een collega!

  BeantwoordenVerwijderen